JÄSENTIEDOTE 2019

JÄSENEKSI LIITTYMINEN:

Reumaliiton jäsenyhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Suurin osa jäsenistä sairastaa itse jotain tuki- ja
liikuntaelinsairautta tai on sairastavan omainen tai alalla työskentelevä ammattilainen. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä myös, jos haluaa mielekästä vapaaehtoistoimintaa vapaa-ajakseen.
Jäseneksi liittyminen edellyttää henkilötietojen toimittamista
yhdistykselle, jonka hallitus hyväksyy jäsenyyden ja perii
jäsenmaksun.Jäsenmaksu on yhdistyskohtainen.
Syyskokouksessa on vahvistettu vuoden 2019 jäsenmaksuksi 14 €. Yhdistys ottaa Sinuun yhteyttä tietosi saatuaan.Voit liittyä jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen. < klikkaa
Liittymislomakkeita saa myös jäsenasiainhoitaja Tellervo Pylköltä, os. Vitikantie 12 B, 85800 HAAPAJÄRVI. Hänelle lomakkeet voi myös palauttaa.
Haapajärviseudun Reuma ja Tules Ry 2019
Toiminta on virkistystä, liikuntaa, kulttuuria, valistusta, neuvontaa, sekä yhteistyötä muiden yhdistysten ja järjestöjen kanssa.
Kesällä käymme teatterissa tai retkellä, keväällä ja syksyllä käymme luontoretkillä.
Kerho pidetään Haapajärven kaupungintalolla, toinen kerros, kokoushuone 2, kerran kuussa, kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 13.00 alkaen. Kerhovieraaksi pyydetään eri alojen asiantuntijoita. Lisäksi pidetään jumppatuokio, arpajaiset ja nautitaan yhdessäolosta kahvi- ja teekupposen ääressä. Bingoa pelataan 1-2 kertaa sekä kevät- että syyskaudella. Kerhosta tiedotetaan kotisivulla ja Maaselkä- lehden Yhdistykset palstalla.
Kuntosalivuoro Kuonalantien kuntosalilla on keskiviikkoisin klo 11.30-13.00. Myös muilla vapailla vuoroilla voi käydä. Käytössä on kuntokortit, joiden palauttaneiden kesken arvotaan yksi
”Vuoden Liikkuja”. Kuntokortteja saa kerhosta.
Jäsenetuja
Jäsenille annetaan kuntosalilippuja tai uimahallilippuja 10 kpl/vuosi ( 5 kpl keväällä ja 5 kpl syksyllä). Työssä oleville 6 kpl/vuosi. Uimahallissa on nyt käytössä 10 €:n poletit, joihin ladataan liput. Lippuja pystyy lataamaan vain 10 kpl kerralla, joten kaikki 10 lippua saa vasta syksyllä. Kuntosalilippuja saa kerhosta.
Yhdistys- ja kulttuuriretkiä pyritään tekemään yhdessä naapurikuntien yhdistysten kanssa.
Suomen Reumaliiton julkaisema Reuma- lehti tulee jäsenille neljä kertaa vuodessa.
Varainhankinta
Tuloja saatiin arpajaisista, olimme tarjoamassa kahvia S-marketissa ja 2 yritystä tuki yhdistystä nettisivujen mainoksilla ja yksi yritys tulostamalla jäsentiedotteet.
Jäsenmaksu on 14€/vuosi. Vuoden 2018 jäsenmäärä oli 163, joista Haapajärveltä 148, Reisjärveltä 10 ja Nivalasta 5. Jäsenenä voit osallistumisella ja toiveilla vaikuttaa toimintaan. Toivomme myös ystävistäsi uusia jäseniä.

Ajankohtaiset tapahtumat ja laajempi toiminta kotisivuilla: www.haapajarviseudunreumajatules.fi