JÄSENEKSI LIITTYMINEN

Suomen Reumaliiton jäsenyhdistyksen jäseneksi voi liittyä kuka tahansa. Suurin osa jäsenistä sairastaa itse jotain tuki- ja
liikuntaelinsairautta tai on sairastavan omainen tai alalla työskentelevä ammattilainen. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä myös, jos haluaa mielekästä vapaaehtoistoimintaa vapaa-ajakseen.
Jäseneksi liittyminen edellyttää henkilötietojen toimittamista
yhdistykselle, jonka hallitus hyväksyy jäsenyyden ja perii
jäsenmaksun.Jäsenmaksu on yhdistyskohtainen.
Syyskokouksessa on vahvistettuvuoden 2017 jäsenmaksuksi 14 €. Yhdistys ottaa Sinuun yhteyttä tietosi saatuaan.Voit liittyä jäseneksi täyttämällä liittymislomakkeen.
Liittymislomakkeita saa myös jäsenasiainhoitaja Tellervo Pylköltä, os. Vitikantie 12 B, 85800 HAAPAJÄRVI. Hänelle lomakkeet voi myös palauttaa.

JÄSENTIEDOTE 2017

Toiminta on virkistystä, liikuntaa, kulttuuria, valistusta, neuvontaa, vertaistukitoimintaa sekä yhteistyötä muiden yhdistysten ja järjestöjen kanssa.
Teemme jokavuotisen kesäretken, keväällä ja syksyllä käymme luontoretkillä.
Vertaistukihenkilömme ovat Maija Pietilä, puh. 040 044 7493 ja Paula Pietilä, puh. 040 552 6342. Heidät tavoittaa puhelimitse maanantaisin.

Kerho pidetään Haapajärven Kaupungintalolla, toinen kerros, kok.huone 2, kerran kuussa, kuukauden ensimmäisenä maanantaina klo 13 alkaen. Kerhovieraaksi pyydetään eri alojen asiantuntijoita. Lisäksi pidetään jumppatuokio, arpajaiset ja nautitaan yhdessäolosta kahvi- ja teekupposen ääressä. Bingoa pelataan 1-2 kertaa sekä kevät- että syyskaudella. Kerhosta tiedotetaan kotisivulla ja Maaselkä- lehden Yhdistykset palstalla.
Kuntosalivuoro Kuonalantien kuntosalilla on keskiviikkoisin klo 11.30-13.00. Myös muilla vapailla vuoroilla voi käydä.Käytössä on kuntokortit, joiden palauttaneiden kesken arvotaan yksi ”Vuoden Liikkuja”. Kuntokortteja saa kerhosta.

Jäsenetuja

Jäsenille annetaan kuntosalilippuja tai uimahallilippuja 10 kpl/vuosi ( 5 kpl keväällä ja5 kpl syksyllä). Työssä oleville 6 kpl/vuosi. Keilailuun ja minigolfiin annetaan lippuja rajoitetusti.

Yhdistys- ja kulttuuriretkiä pyritään tekemään yhdessä naapurikuntien yhdistysten kanssa.
Suomen Reumaliiton julkaisema Reuma- lehti tulee jäsenille neljäkertaa vuodessa.

Varainhankinta
Tuloja saatiin arpajaisista, olimme tarjoamassa kahvia ja glögiä Halpa-Hallissa ja seitsemän yritystä tuki yhdistystä nettisivujen mainoksilla.

Jäsenmaksu on 14€/vuosi. Vuoden 2016 jäsenmäärä oli 184, joista Haapajärveltä 166 ja Reisjärveltä 18. Jäsenenä voit osallistumisella ja toiveilla vaikuttaa toimintaan. Toivomme myös ystävistäsi uusia jäseniä.